Bemutatkozás

Vendégházunkat 2004 májusában nyitottuk meg, kiegészítve ezzel a már meglévő vállalkozásunkat, mely vendéglátással és szálláshely szolgáltatással foglalkozik. Jelenleg egy önálló apartmannal és két külön bejáratú emeleti szobával rendelkezünk.

Tevékenységünkhöz tartozik még a fürdő területén üzemelő Varga Csárda és Falánk Büfé működtetése is, ahol a Móra Vendégház vendégei külön kedvezményben részesülnek.

Az eltelt időszak során sok tapasztalatot szereztünk és vendégeink tanácsait megfogadva folyamatosan munkálkodunk, hogy az ide látogatók minél jobban érezzék magukat, kipihenten, elégedetten távozzanak tőlünk. Ennek megfelelően 2012 márciusától emeleti szobáink teljesen új köntösben várják a hozzánk betérőket.

Büszkék vagyunk arra, hogy 500 m2 –es füves területen virágoskerttel és játszótérrel színesíthetjük Vendégeink pihenését. A szép környezet mellett a családias légkörről személyesen igyekszünk gondoskodni.

Szeretettel várjuk Önöket!

Németh István és Némethné Ilonka

Hol talál bennünket?

Mórahalmon az Erzsébet gyógyfürdőtől 400 méterre, csendes, nyugodt környezetben várjuk pihenni, gyógyulni vágyó Kedves Vendégeinket!

Szolgáltatásaink

TV, zuhanyzó, WC, felszerelt konyha, étkező, hűtőszekrény, mikrosütő, kerti ülőgarnitúra, hintaágy, grillezési és bográcsozási lehetőség, játszótér, zárt, árnyékos parkolási lehetőség, kerékpárkölcsönzés...

Elérhetőségek

H - 6782 Mórahalom, Iskola u. 4.

Mobil: +36-30/555-4930
Tel: +36 (62) 281-571
E-mail: nemethne.ilonka@gmail.com